Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Wednesday, July 13, 2011

Review : Mini Pelamin

Sejak dari hari pertama Mr. Sallehudin ajak saya bertunang & kahwin.. (hikhikhik) saya terus berangan, nanti majlis sarung cincin saya tak nak sarung dalam bilik. Saya nak wat satu mini pelamin yang simple kat ruang tamu. 

Tak ada banyak yang saya beli pun. Juz tambah 2 unit lampu untuk letak di kiri kanan pelamin. Lampu tu pun beli kat IKEA. Harga kalau tak silap RM39 seunit kot.. Lupa plak..... Dan hasilnya...

TARRAAAAAA


Backdrop belakang tu pinjam dari rumah jiran, MakCik June
Tilam duduk tu memang dah ada lama sejak saya wat biz pengantin dulu. 
Bantal-bantal tu pun amik yang ada kat rumah aje..


Balang ni pun memang dah sedia ada. Letak di kiri & kanan pelamin. Dalam balang tu letak lilin & bunga ros.. Ros hidup yer...  :)


Simple ajeee.. Mini pelamin tak grand mana pun. Janji ada backdrop dah laaa... Planning nak wat macam ni jugak untuk pelamin nikah dalam rumah nanti...   :)

2 comments:

  1. congrats mimis!!aaa bestnye dah wat review.saya nye majlis tunang dah lebih sebulan tapi gambar dari OP tak dapat lagi.takley wat review ;(

    ReplyDelete