Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Sunday, July 31, 2011

Food Review : Restaurant Papa Jooo

Salam & Hye Semua..
Esok kita dah nak sambut puasa kan.. Alhamdulilah berjumpa lagi kita kepada bulan yang penuh keberkatan ini..
Anyway.. this is simple food review..

 Restoran Papa Jooo
Located at Bandar Putra Permai, Taman Equine.
Tarikan kedai ni.. diorang ada bukak skrin besar depan kedai dan 'on' movie. So sambil makan-makan boleh tengok movie sekali..  :)
  
 The Big Boss a.k.a Mr. Sallehudin order air Horlicks Susu and for me Barli Ais. Saya sakit tekak & demam so perlu minum Barli banyak sikit untuk kurangkan sakit tekak.

 Its me.. sambil menunggu makanan sampai..

 Mr. Sallehudin order Mee Ladna. Taste yang ok. Tak lah terlalu sedap sangat but still boleh diketegorikan sebagai menu yang menyelerakan. 

Saya try nasi goreng PapaJooo. Lauk ayam masak paprik dengan telur dadar. Kuah untuk ayam masak paprik rasa macam terlalu berminyak tapi ayam dan gabungan sayuran mempunyai rasa yang sedap.

Ambiance: 7/10
Price: 8/10
Food: 8/10

No comments:

Post a Comment