Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, July 28, 2011

Food Review : Oblong Burger

Thursday..
Woww.. so many day I tak update my blog. Busy sikit prepare cupcakes untuk bukak booth kat MATRADE. But, unfortunately, kurang dapat sambutan kat situ. But ist ok juz try market kat situ aje.. Tak banyak sangat pic yang saya snap and blom tranfer lagi semua pic tu.

Anyway, today saya nak cerita sikit about Oblong Burger.
Seriess sedap. 

Ini pembuat dan merangkap owner kepada Oblong Burger. You all try skali for sure akan berulang-ulang pegi  gerai brother ni sebab nak beli lagi..  :)

Presentation sama saja macam burger yang lain juga. Tapi ada ramuan tertentu yang dicampurkan sekali dengan daging/ayam burger tu semasa proses memasak. Thats why aroma burger tu membuat orang tersentap. hihihi..

Gerai Oblong Burger terletak kat Kota Damansara which is bersebelahan dengan Restaran Nasi Kandar Palm Spring & Kondominium Palm Spring. Sesiapa yang pernah lalu kat situ or memang tinggal kat area Kota Damansara mesti familiar dengan nama Palm Spring.


Oblong Burger buka setiap hari bermula dari pukul 6pm sampai habis roti burger tu.. Normally pukul 12am dah setel semua..

Owhh.. me & him pun ada terselit jugak kat entry ni...  :)

Selamat mencuba Oblong Burger..

Ambiance: 8/10
Price: 8/10
Food: 9/10

No comments:

Post a Comment