Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, January 2, 2013

Wedding Color Scheme Yang Dijangka HOT Pada 2013

Salam..

Hi.. Alhamdulilah. Dah berakhir title I sebagai bride to be 2012. Hehe.. sekarang I dah bergelar ex-bride dan tak tau lah bila akan dapat title mom to be.. huu.. doakan lah ye...

So.. selamat datang bride to be 2013. Mesti uolls tengah pening buat persiapankan.. Jangan pening dan risau. U must enjoy dan happy. Bukan selalu nak bz kan diri dengan all this preparation.. kan..  :)

I ada wat research sikit wedding color combination yang mungkin bakal hot untuk tahun 2013. Sesape yang tengah pening nak pilih warna tema.. I think.. this is can help you.. Insyallah......







Maybe uolls boleh juga 'combine' kan color seperti pink & merah, black & white, orange & pink, brown & pink, brown & light pink, black & pink, black & gold, black & red, green & pink dan sebagainya.. Yang penting perlu pandai berimaginasi. If kalau I diberi peluang sebagai b2b lagi, pasti I akan memilih dua kombinasi warna yang contra seperti red & green atau royal purple & yellow supaya nampak lebih ceria dan berani  :)

sumber: google

1 comment:

  1. Wahhh..rasa mcm nak kawen lg skali je. Tehehe :p

    ReplyDelete