Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Thursday, January 3, 2013

Kenangan, Angan-angan, Azam

Tahun 2012 adalah tahun kenangan untuk I...

1. Pada 16.03.12 telah mengakhiri zaman solo dengan dengan lelaki paling bacin sekali.. Mohd Sallehudin.. hahahahaa..
oppss.. kalau dia baca ni mesti die bisinggg.. ekekeke...




2. Alhamdulilah.. perniagaan cupcakes saya semakin maju walaupun tak tahap terkenal seantero Malaysia tapi ada nampak peningkatannya. My little own business Sweethearstories menambahkan servis dari membuat dan menerima tempahan cupcakes saja.. kini telah menerima tempahan untuk wedding cake especially rainbow cake dan red velvet. Kemudian mengadakan servis candy buffet dan choc fountain.

Insyallah tahun 2013 ada beberapa perkara yang I nak lakukan..

1. Nak lebih pandai memasak dari segi lauk pauk dan dessert
2. Berdoa untuk dapat baby.. kalau dapat kembar pun best jugak.. hehehe..
3. Mengembangkan perniagaan sedia ada
4. Nak menurunkan berat badan. Masa mula kahwin 57.5kg. Sekarang dah 55kg. Berusaha untuk mencapai ke 50kg.. hehe
5. Nak start bayar hutang PTPTN.. hahahaaaa...
6. Nak lebih cantik dimata suami...  :p
 7. Nak menjejakkan kaki ke beberapa tempat yang teringin sangat nak pergi..:-
:: Pulau Perhentian
:: Pulau Kapas
:: Sabah
:: Amsterdem (ekekekekee..)
8. Yang ingin dimiliki :-
:: Chiller baru supaya senang nak simpan kek
:: Nak tambah satu lagi mesin choc fountain kot
:: Dining table set
:: Sofa baru 
9. Dan yang paling penting.. sihat tubuh badan.. :)

Azam mr. Sallehudin pulak katanya nak beli rumah baru.. hoyeyyy..

Mula-mula berangan dulu.. pastu berazam.. pastu pasti dapat kalau ada usaha gigih.. kan... kan... kan....

1 comment: