Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Thursday, January 3, 2013

Pameran Pengantin

Salam dan haiii semua.. ape khabar?

Petang-petang macam ni mesti rasa ngantuk kan.. jadi jom lihat pandangan cantik ni sambil makan goreng pisang.. hehehe... owh pasal goreng pisang tibe-tibe I sendiri teringin nak makan goreng pisang... lalalalala..



Sebelom I berenti menaip sebab nak masak untuk suami, ada sedikit infor yang ingin dikabarkan kepada b2b. Hujung minggu ni ada dua lokasi pameran pengantin yang boleh dikunjungi.

Mereka yang berada di kawasan shah alam, kelang, PJ dan sewaktu dengannya boleh lah ke Setia City Mall Convention Centre.

Manakala mereka yang berada sekitar Ampang, Pandan Indah, Keramat dan sewaktu dengannya boleh laaa ke Ampang Point. 

Ramai vendor terkenal yang join kedua-dua event ni... akhir kata selamat membuat servey di pameran pengantin.. :)

P/s: terasa nak jugak g tgk laa pameran tu.. lalalaa...

1 comment:

  1. dah lama xpergi pameran tu... hehe join tak blogger bride gath? :)

    ReplyDelete