Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, January 7, 2013

Anugerah Juara Lagu 27

Hola...

Ada tengok Juara Lagu 27 semalam tak? I tengok.. I duduk depannn sekalii.. Depan TV dengan Mr. Sallehudin sambil makan coklat. Last year kitorang pergi tengok final Anugerah Juara Lagu 26. Itupun I paksa mr. sallehudin pergi dan kebetulan dapat tiketkan... tahun ni jangan harap laa nak pergi lagi sebabnya lately mr. Sallehudin asyik balik kerja lambat siapkan projek yang tak habis-habis dari awal tahun sampai akhir tahun.. huhu...

BTW.. I ada beberapa nak komen sikit pasal AJL 27. Ni komen dari kacamata saya laa.. orang lain tak tau laa pendapat diorang kan.. 

1. Adira Muka Masam Lepas Kena Dukung
Korang perasan tak masa dalam tv tu ada banyak kali camera fokus muka Adira lepas dia nyanyi dan duduk di depan stage. Muka masam gilerr.. Bad mood apentah?? Ingatkan I sorang je yang perasan tapi bila I baca blog gossip yang lain memang ada komen pasal ni.. Yang herannya semua blog gossip ni dok bercerita pasal Adira kena dukung dengan Aaron Aziz. Langsung takde tulis kenapa muka Adira masam mencuka lepas buat show. Orang lain semua excited nyanyi masa segmen rock.. tapi yang si Adira ni macam berkhayal aje.. Ada sesape tau ke apsal Adira jadi macam tu? hehe.. mungkinkah dia tak nak adegan dukung tu tapi terpaksa buat? Isteri Aaron Aziz marah kat dia ke? Atau dia terserempak dengan ex-boyfren dia si AG COCO? 


2. Shila Amzah say I LOVE U
Masa Faizal Ismail interview dia dan tanya apa ucapan untuk cinta hatinya.. Confiden aje si Shila ni cakap.. "I LOVE U"  uweekkk.. dia macam tak serik-serik. Ramai yang kondem dia pasal cinta hati dia laa ape laa.. pastu nak tambah lagi kontreversi.. Lepas tu ada juga camera fokus muka dia.. nampak asyik dok tunduk tengok hanfon aje.. mesti wats up dengan cinta hati dia... I pun nak wats up my chenta hati jugaklah.. nak tanye dia balik keje kol bape.. hehehe..

3. Black Memang Best
Dalam banyak-banyak show.. I paling suka Black nyanyi lagu Teman Pengganti. Memang sampailah lagu dia tu kat hati ni.. cewahhh.. I budget lagu ni boleh menang. Kalau tak juara pun dapat nombor dua or nombor tiga... tapi tak menang langsung.. Huhuhu.. keciwakkk.. Tapi dia menang persembahan terbaik pun dah ok :)

4. MOJO Nyanyi Ke Lauttt
Apa ni MOJO?? I memang suka lagu Andai Ku Bercinta Lagi ni... tiap-tiap malam dekat nak tido mesti I nyanyi lagu ni kuat-kuat sampai Mr. Sallehudin bengang kat I.. sebab ganggu dia nak tido.. hahaha.. tapi masa show tu Awiera nyanyi sangat berterabur. Dia terrer time jerit aje.. Yang lain hampesss.. Rasa macam bingit telinga dengar dia nyanyi. Maybe sebab dia nervous kot. Kalau dia tak nervous mesti suara dia lebih best dari yang kita tengok semalam.


5. Terukir Di Bintang Dari Aizat
Not bad jugak laaa Aizat nyanyi lagi ni. Nampak comel dan sweet aje. Dalam mug yang Aizat pegang tu ada air ke? hehehe.. KOnsep ala-ala cafe di Perancis. Tiba-tiba teruja nak pergi Perancis gitu. Boleh tak Mr. Sallehudin? lalalallalaa..

Oklah.. tu aje yang nak diceritakan untuk kali ni.. byeee..


No comments:

Post a Comment