Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, August 7, 2012

t-Shirt Sama

Yeaahhh..
gangster kampung Dusun dah sampai. Ganas tak t-shirt kitorang ni? ~hihihi~
Masa jalan-jalan kat bazar raya di Bagan Serai.. ada jumpa gerai yang jual t-shirt Cap Ayam.
I memang slow skit pasal jenama ni.. Tak tau apa-apa.. Tapi bila tengok design t-shirt ni memang cantik belaka. Mr. Sallehudin gemor nak beli t-shirt gangster kampung dusun nih. I pun saja belek t-shirt ni ada pulak saiz S. So I pun merengek-rengek nak juga t-shirt nih.. hihi.. itu belom I merengek nak baju raya dengan nak carpet raya lagi.. huhu.. akan dicerita pada next entry.. ~hee~
Harga t-shirt ni cuma RM19.90. Kualiti t-shirt pun not bad. Tak gatal badan bila pakai. Yang penting selesa..
Kalau tak silap I kedai utama cap ayam ni ada kat Pertama Complex. (kalau tak silap laa) ~huhu~


Huiss.. I promote lebih pulak pasal t-shirt nih. Founder t-shirt cap ayam kene bagi I baju free kalau camni..  :p
 

Actually kitorang ada beberapa helai lagi baju yang sama. 
Tarraaaa.. we Are Superman!!.. t-shirt ni Mr. sallehudin beli kat Johor, masa dia outstation dulu. We all pakai baju ni untuk shoot pre-wedding kat Genting Highlands  :)



Pastu kitorang ada selai lagi t-shirt gambar polo kaler hijau. T-shirrt ni I pakai sekali aje sebab lepas tu I rasa t-shirt ni dah ketat.. Yer laaa.. time tu tiba-tiba aje badan naik ala-ala mendadak gitu.. sangat ngeri hokeyyy..


Kesimpulannya, kitorang sekarang ni baru ada 3 pasang t-shirt yang sama. I nak cari lagi t-shirt yang kitorang boleh pakai sama atau cari t-shirt couple...  :)

2 comments: