Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, August 16, 2012

Iftar @ Full House

Last few days, me and husband pegi bukak pose kat Fullhouse, Sunway Giza. Maybe Mr. sallehudin adaq baca my entry yang lepas..I ada tulis teringin nak datang makan kat Fullhouse..so..dia pun bawak I berbuka pose kat sini.. hoyeyy.. tenkiuu... tenkiuuu.. I LOP U

Kitorang sampai kat Fullhouse dalam pukul 6.30pm. Kitorang pilih meja kat dalam kedai. Lepas order, sementara nak menunggu waktu berbuka pose kitorang kuar jalan-jalan dalam mall tu. Thats simple mall. Tak semeriah macam Mid Valley or Pavillion tapi still ok laa..


Jalan punya jalan tak perasan jam dah pun pukul 7.20pm. Kitorang terkocoh-kocoh pusing balik ke Fullhouse. Nasib baik sempat. ~pheww~

I order Chiken Chop. Biasa laaa.. I makanan western lain tak berapa nak makan. I cuma lebih prefer chiken chop aje. Chiken only small portion aje.. kecik jer. Chiken itu di grill so rasanya sedap I bagi 4 bintang. Kalau tak silap harga untuk chiken chop RM16.90.
 

Nasi lemak pun not bad. Tapi mana boleh lawan nasi lemak daun pisang kan.. ~ahaha~
Dalam pinggan nasi lemak tu ada rendang ayam dan telur goreng disamping ikan billis, kacang dan timun serta sambal ikan bilis. ada dua ketul drumstick untuk rendang ayam.. huihh... harga untuk nasi lemak ni RM10.90 sepinggan. Reasonable price.
 

Tapi yang paling tak hengat ialah Mushroom Soup adalah yang terbaik I pernah makan. Memang betul terasa ban bau cendawan tu pekat. kalau uolls ke Fullhouse cubalah order mushroom soup ni. Pasti tak nyesal. ~hihihi~ tapi soup ni kena makan panas-panas barulah power dan terangkat. Harga untuk mushroom soup RM8.90 per cup.
 

Minuman pula I pilih Orange Juice harganya RM5.90 dan Mr. Sallehudin order tiramisu blanded yang harganya RM9.90
 

Sevis kedai ni boleh dikatakan baik. Lepas kita habis makan, cepat-cepat waiter datang angkat pinggan and clearkan meja kita. Manager kedai tu siap turun padang layan customer. 
 

Yang pasti I kenyang sekejap aje.. ~kehkehkeh~ Lepas tu rasa lapo balik.

1 comment:

  1. Teringin nak gi tp sebab anak tengah melasak, malas nak masuk tempat yg standard mcm ni...huhu...

    ReplyDelete