Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, June 4, 2013

2 Weeks

Woot woot.. almost 2 weeks I tak update blog. Aishh!!
Sorry.. I sangat busy dua minggu kebelakangan ni. Maklumlah bila cuti sekolah order dan booking pun bertambah :) Alhamdulilah dengan rezeki yang diberikan olehNya..

Owhh last week I ada job di Gua Musang, Kelantan. Customer tu dah booking untuk choc fountain dan candy buffet dua kali. First time I ke sana bulan March 2013 semasa kakaknya kahwin. Kali ni beliau pula yang kahwin. Sambutan disana memang dasyat. Bayangkan 11kg fruits habis dalam masa 1 jam. I happy tau :) Tak sempat nak ambil gambar kat candy corner tu sebab semua serbu. I pitam!! ~haha~

So dah alang-alang ke Pantai Timur, me & husband decided nak bercuti ke Kuala Terengganu. ~horeyy~
Nanti I cerita about cuti-cuti kami disana. Best. Rasa macam nak ke sana lagi. Sebab aktiviti kami kat sana makan dan makannnn sajee  :)



Byeee..

XOXO

No comments:

Post a Comment