Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, December 11, 2012

Rak Kecil Dah Lekat di Dinding...

Hai...
Hasil dari jalan-jalan kami kat IKeA weekend ari tu.. maka mr. Sallehudin telah mengambil idea untuk menhasilkan satu susunan gaya ikea tapi menggunakan perabut Giant.

Jadinya cuti hari ni mr. Sallehudin telah berusaha menggerudi dinding rumah kitorang. Kesian tuan rumah.. hehe...


Cayaaalahhhhh...
Dengan gigih sambil peluh menitik2 dinding rumah kitorang berjaya dilobangkan oleh mr. Sallegudin.. hehehe...


Dan hasilnyaaa.. taraaaaa.... 
Rak tiga tingkat tu berjaya dinaikkan dan dilekatkan pada dinding. Jadi semua novel I dan hasil collection kotak-kotak comel dan cawan vintage disusun rapi kat rak tu.. hehehe.. yerlaaa.. geram sangat sebab banyak barang-barang I susun kat lantai je.. so.. I pun suruh mr. Sallehudin lekat rak tu kat dinding.


Dan lagi satu...
I pasang para dalam bilik bakery jugak. So barang-barang lebih teratur dan senang nak cari.

Lepas ni... banyak lagi rak-rak kecik yang akan melekat kat dinding.. ahaha...

No comments:

Post a Comment