Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Friday, December 7, 2012

Makan Pizza Hut

Haii.. lamanya jugak tak update blog kan. Langsung tak sempat sebab sibuk buat preparation beli barang bakery. Minggu ini pun minggu hectic jugak. 200 pcs cupcakes dan 2 biji rainbow cake yang perlu disiapkan.

Anyway husband baru balik dari Penang. Seminggu lebih outstation kat sana. Kerja teruk giler pagi sampai ke malam dok kat airside Penang Airport tu. Panas hujan semua redah. Teruk betul. Takde pulak company nak bagi token percutian 3 hari 2 malam kat Langkawi ke, Pangkor ke.. ataupun paling busuk pun kat Sepang Gold Cost. Hahahaa..

Balik rumah je terus demam. Huhu.. memandangkan husband demam dan saya ada rezeki skit.. makanya saya bawaklaa husband belanja makan pizza hut. Huii. Demam pun tapi selera besar.


Sedang menikmati mushroom soup. Menu kitorang haritu I pilih meatball speghety. Husband pulak mengidam nak makan lasagna seafood. Lepas tu kitorang pilih set crunchy tempura king prawns. Menu baru ni.. atas roti pizza tu ada udang tempura. Cheese pulak tebal belaka.


Ni laaa rupa pizza baru. Walaupun nampak macam sedap tapi series I tak berapa suka sangat dengan menu baru ni. Cheese banyak sangat. Pastu bau rasa macam nak pitam. Husband suka pulak menu ni. Dia yang makan dampai habis. Rasanya lagi sedap pizza biasa aje. 



Sorry lah gambar lasagna takde kat sini sebabnya.. kitorang dah tunggu lama, I pun fah habis makan speghetty. Pastu kitorang nak rush jumpa abang kepada husband.. so lasagna tu tapau aje bawak balik dan makan kat rumah.. hehehe... Dahlaa husband mengidam nak makan lasagna kan.. ekekeke...


Speghety ni nampak sikit aje tapi bila dah makan.. rasa susah nak habiskan. But speghetty tu memang sedap :)


Muka budak demam macam tu la.. monyok jee. Pastu meragam macam-macam. Tapi selera makan tak hengatt.. bangun pagi je terus tanye I nak masak ape untuk breakfast.. Huu...


No comments:

Post a Comment