Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Sunday, October 9, 2011

Restaurant & Food Review : Restoran Kunang-Kunang

Sunday morning..
Korang dah mandi ke? almaklumlah hari Ahad kan....

Dah lama blog ni tak de food review. So kali ni jom kita jalan-jalan kat Kunang-Kunang Restaurant. Hiasan restoran ni memang cantik berkonsepkan taman..


His menu: Beef Fillet Ala Cubana: Grilled to perfection served with sweet corn in hot milk, fries and a choice of mushroom and black pepper sauce. Tapi Mr. salleh pilih mushroom sauce. Daging memang lembut dan sedap.

Her menu: Cajun Chicken Chop : Pan seared marinated chicken served with potato wedges, sautèed seasonal vegetables and BBQ sauce. Memang nama pun agak pelik sikit. Cajun.. dah macam Kajul pulak  :)  Tapi for me yang paling saya suka potato wedges memang sangat sedap. Jarang dapat jumpa rasa potato wedges yang macam ala-ala manis.


Harga kat restoran ni pun tak lah mahal sangat Tapi berpatutan dengan suasana kedai dan keenakan makanan yang tersedia. Sesiapa yang nak cuba boleh aje datang ke restorant ni LOT 5730, JALAN LINGKARAN TENGAH 2, 68100 GOMBAK, SELANGOR DARUL EHSAN. Kedai ni buka setiap hari dari pukul 5pm hingga 1am...

1 comment: