Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, October 20, 2011

Bilik Pengantin Yang Sweet

Heylow semua.. Apa khabar?? yeahh.. Saya nak update blog nih  :)  Saje saya tak update since Isnin sebab my last entry tu ada karangan untuk contest yang saya joint. So nak bagi penganjur contest senang baca dan kalau boleh kesiankan laa kat saya.. bagi laa saya menang.. hikhik.. kalau tak dapat hadiah pertama pun tak apa.. dapat hadiah kedua atau ketiga pun dah bersyukur.. ehee  :)

Owhh.. lupa nak bagi tau.. saya menang contest Spread Love Contest anjuran Fieza . Bukan menang jadi juara tapi dapat tempat ketiga. Okey lah kan.. dapat hadiah ' Bunga Stokin untuk Hand Bouquet'. Fieza suruh pemenang coll.. tapi saya belum coll pun dia lagi. Lepas update blog saya coll dia  :)

Sebenarnya saya nak cerita tentang gambar bilik pengantin kat bawah ni. Tengah meng'google' tetibe plak nampak pic ni kan.. Cantikkan interior design bilik pengantin ni. Nampak sweet ajee




Saya planning pun nak buat macam ni jugak lah. Tapi rasanya tak de masa kot nak cat dinding bilik. Sape lah yang nak tolong cat.. Abah mesti sibuk dengan kerja. Mama pulak asyik tak larat ajee.. huhu.. so biarkan aje dinding bilik warna putih. Cadar katil maybe warna grey cerah or biru laut or merah.. hahaha..

Yang penting saya suka hiasan frame gambar kat dinding kat kepala katil tu. Kat dinding kiri dan kanan katil pun nak letak frame jugak. Yeahh.. Frame border hitam ok jugak sebab dinding dah warna putih. Gambar-gambar boleh pilih dari kitorang punyer pre-wedding done by kitorang sendiri.. (faham tak maksudnyer? kalau tak faham baca entry foto-shoot kat Genting Highlands..hehe)

Tapiiii.. tak tau lah idea ni mampu terlaksana atau tak. Sebabnya my mama ni ada aje idea yang dia nak buat. takut nanti dia nak letak kelambu kat kepala katil tu macam zaman dolu-dolu.. haisshh..

1 comment: