Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, September 10, 2011

Sendiri Jadi MUA

Selamat ber'open house'
Hari ni confirm ramai yang penuh perut sebab pergi open house rumah kenkawan kan.. Saya pula tengah sibuk cari MUA area Perak ni.. Google tapi takde pun. Tapi saya dah email sorang MUA ni.. dari Alor Setar. Tak tau laa die boleh datang sampai ke Bagan Serai or tak.. Hasil mekap dia pun cantik jugak.. Saya berkenan.. 

Saya macam malas nak mekap sendiri untuk my wedding nanti.. Takut tak sempat. Kalau boleh kali ni nak suruh orang lain yang mekapkan muka sendiri.. 
Tapi hari tu jiran sebelah rumah kat kampung ask me mekapkan dia masa bertunang hari tu...

 Sebellum mekap..

 Sedang mekap...

 Penghasilan bahagian mata..

 Taraaaa...

Me and bakal tunangan orang..

Actually, saya dah lama tak mekapkan orang nak kawin/tunang ni.. Ada laa dekat setahun lebih dah.. Tengah berfikir.. maybe lepas my wedding nanti nak continue buat servise mekap & pelamin.. Hopefully bakal suami bagi full support dan full modal.. hahahaha...

okies.. stop sini dulu... Macam nak muntah ngadap PC ni lama-lama... adioss..

1 comment:

  1. mimi, cantikla mekap camni. i suka mekap yang tak terlalu berubah jadik orang lain..hehehe...btw, i dah tukar link side biz url i ... gift-n-favor.blogspot.com.

    ReplyDelete