Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, September 24, 2012

Esok Suami Nak Balik

Hai.. and happy Monday alls..

I happy sangat ari ni sebab esok Mr.Sallehudin akan balik dari Singapore. Two weeks hokey dia pergi outstation. Lama gilerr.. So.. as per his requested, esok I nak masak nasi goreng cili padi dan cucur udang serta menu tambahan strawberry cheese tart. 

Ok.. sejak dua menjak ni.. I slow skit nak update blog. I pun tak tau laa apsal kan.. maybe sebab tak ada story yang nak diceritakan.. yerlaaa... lagipun sekarang ni jarang keluar berjalan nak holiday. Jalan-jalan cari makan tu ada laa tapi jarang jugak laa, tengok wayang pun dah lama tak pergi tengok. Semua movie boleh download sekarang kan.. ~ehehe~ so apa lagi nak cerita? Tak kan I hari-hari nak cerita pasal rutin harian pulak kan..pastu cerita hal business.. pun boring jugak kan..  :p

So.. hopefully after husband come back from Singapore, harap dia ada masa nak bawak I pergi holiday, tengok wayang dan shopping. Dah lama tak shopping. I miss nak beli kasut.. ~huhu~  Seriously, lepas kahwin kitorang tak pernah nak pergi honeymoon selain singgah kat Cameron Highlands. Itupun lepas habis cuti majlis kenduri kahwin, time tu nak balik KL. Last three month ada planning nak pergi Terangganu. Tapi disebabkan ada hal yang tak dapat dielakkan so terpaksa dibatalkan planning tersebut. 




I teringin sangat nak pergi Kundasang. Awal pagi boleh tengok view matahari terbit dan nak tengok Gunung Kinabalu..

ok.. byeee..


1 comment:

  1. mimi,

    kalo datang kk jemput singgah umah k (^_^)

    ReplyDelete