Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 6, 2012

Order & Booking Last Week

Hai babe..
sinxe last week I memang sebok menyiapkan tempahan cupcakes & prepare for event on saturday & Sunday pulak. Alhamdulilah.. rezeki lepas kahwin  :) tengah nak kumpul duit ni sebab nak bayar PTPTN.. ekeke..
Okey.. mari cuci mata tengok cupcakes yang I sediakan sepanjang last week tempahan dari customer..

 Cake ni tempahan dari seorang wife untuk husband die.. Mintak tolong I delivery to Proton Shah Alam..

 Cupcakes Barney.. Pukul 2am I hias cupcakes ni ye.. Cari idea cane laa nak wat Barney tu.. huhu

 Selamat bertunang Adam & Ida..

 Selamat Bertumamg jugak untuk Marina & Hadi

Bouquet of flowerrr...

Ini baru cupcakes.. Jom tengok candy buffet & Chocolate fountain yang I set-up untuk birthday party dan wedding..


 Ini I set-up candy buffet untuk 1st birthday party Benjamin kat Kedai Kopi Shah Alam..


Ini Pulak chocolate fountain set-up untuk wedding Suraya & Mohammad di Padang jawa Kelang..

uolls pun boleh jugak booking dari I kalau nak set up candy buffet atau chocolate fountain untuk your wedding ke.. birthday party ke.. anniversary ke.. majlis akikah pun boleh jugak  :)  Just email me at cupcakesmuffins@gmail.com

No comments:

Post a Comment