Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, May 23, 2011

Warna Tema

Apa tema warna untuk majlis bertunang?

Ecehh.. dah fikir pasal tema warna pulak kan.. Saya pilih Fushia Pink. Sebenarnya saya bukan suka sangat pun warna pink ni tapi memandangkan saya memang ada sepasang baju warna pink yang sangat sesuai dipakai semasa majlis bertunang.. Oleh itu, saya ingin menjimatkan belanja, maka saya memilih untuk mengadakan tema Fushia Pink.. :) Cerita tentang majlis tunang.. nantilah cerita di entry yang lain..



Apa tema untuk majlis resepsi sebelah perempuan?

Saya memang admire dari dulu... majlis kahwin saya mahukan tema Tiffany Blue. Tapi kalau pilihan satu warna saja mungkin pucat dan tak menarikkan? Maybe saya nak gabungkan warna Tiffany Blue + Red atau pun Tiffani Blue + Orange


Cantikkan Tiffani Blue? :)
Tapi agak pucat gabungan warna Tiffani Blue + White.. So dari awal memang 'reject' gabungan warna putih..




Disebelah pihak pengantin lelaki pula, saya tak dapat gambaran warna apa yang akan diguna pakai... Tunggu dan lihat sajalah...


Kata Mr. Sallehudin, insyallah dalam penghujung Julai 11, dia akan hantar wakil..



Hoyeyyyy.. sambil loncat-loncat happy.. :P


1 comment:

  1. hihi...cantek fushia pink...
    org pakai honeysuckle pink utk bertandang...hik3
    tunang pon pakai ape je yg ade....hiiii~

    ReplyDelete