Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, May 26, 2011

Restaurant Sekitar Selangor

Yeay.. my family nak datang KL 9 June ni. Nak datang tido kat umah me. Yer laa.. start next week dah cuti sekolah so alwayz like dats laa klau cuti sekolah aje mama, abah dan adik2 yg lain berkampung kat umah saya..huhu...

Tapi kali ni, mama & abah datang KL boleh laa jumpa bakal menantu dan bakal besan. :)

Mr. Sallehudin nak mengadap my parents sekali dengan sessi suai kenal bakal besan. hihi.. So, dia tgh pikir dan 'recce' kedai mana yang best...

To: Mr. Sallehudin, ini my suggestion :) hihi..

:: Restoran Kunang-Kunang, Gombak
:: Restoran Cheng Ho, Melawati [betul ke nama kedai ni?yg Amy Search punyer tu]
:: Restoran Sri Ayutthaya, Subang Jaya,
:: Restoran Tupai-Tupai, Jalan Bukit Petaling


Owhh.. byknyer nak disenaraikan. Juz klik kat link ni aje lah ok.. http://food.malaysiamostwanted.com/locations/Kuala%20Lumpur

Selamat memilih yer. Kalau nak test food dulu pun boleh jugak. Ajak saya sekali ok.. hihi..

No comments:

Post a Comment