Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, January 6, 2014

Pretzel Auntie Anne's

Assalamualaikum...

ok..selepas me and sallehudin makan sushi king hari tu tiba-tiba I ternampak kiosk Auntie Anne's. Rasa eksited nak cuba pretzel Auntie Anne's ni yang dikabarkan seantero dunia sangat sedap. Bila tengok ramai yang sanggup beratur panjang berjela so I pun join jugaklah beratur..


Owh..sorry sebab I tak ingat apa pakej set yang Auntie Anne's ni offer. Tapi I ambil pakej dua keping pretzel salut dengan cokelat. Actually ada beberapa set yang kita boleh tengok kat menu yang disediakan. Cuma I aje yang tak sempat nak snap gambar. Tak ape..nanti kalau I pergi beli lagi I akan snap ye..  ;P


Wahh.. macam ni rupanya pretzel. Jakunnya saya.. hahaha.. serious I memang tak pernah beli dan makan pretzel Auntie Anne's ni. Rasanya macam ala-ala donut tapi lagi sedap dari donut. Memang penuh salutan cokelatnya. Makan sampai comot-comotlah mulut. 


Sebenarnya ada beberapa jenis pretzel yang disediakan. Antaranya Cinnamon Sugar, Sweet Almonds, Raisin, Jalapeno dan ada beberapa jenis lagi. 


Dimana nak dapatkan pretzel Auntie Anne's? Alahai..banyak kiosk Auntie Anne's kat shopping complex. Kat KLCC, One Utama, Times Square, Mid Valley, Alamanda... haa.. lagi senang uolls pergi website die aje.. --> auntie anne's

No comments:

Post a Comment