Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, January 18, 2014

Blog Picisan Ku Sudah Ada Templete Baru

Assalamualaikum..

Hari ni adalah sangat stress. Kononnya nak tukar templete blog. Nak berwajah baru dan semangat baru supaya lebih rajin menulis blog. Iyerr.. memang I berjaya menukar templete yang lebih up to date tapi setelah membetulkan item dekat side bar tiba-tiba button 'new post, 'design' dan 'sign out' tak ada.

okey.. untuk memberi gambar yang lebih jelas, I attach sekali gambar ini untuk tatapan anda.. :p

 Gambar 1

Sila perhatikan arrow warna merah. Sepatutnya button 'new post, 'design' dan 'sign out' akan berada di bahagian kanan atas sekali. Tapi sekarang dah tak ada. Sepatutnya akan ada seperti yang tertunjuk pada gambar 2...

Gambar 2

Pening arrr...!!
My husband kata mungkin masalah coding. Tapi dia sendiri pun tidak terrer dalam bidang coding ni so tak dapatlah beliau nak membantu I.. 

Pleasee..
macam mana nak dapatkan semula button tu yer..?

aduss..rumit sekalik!!

1 comment:

  1. At my laptop, i pun face the same prob. takde button sign in - new post and all that kat right bar. Acu akak bukak blog guna internet explorer ke, atau mozilla. sbb bila i bukak my blog kat mozilla, button2 tu semua ada. kdg2 salah coding kat chrome tu sendiri kat laptop tu.

    ReplyDelete