Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, August 28, 2013

Surprise Birthday Party For Mr. Sallehudin

Salam..

Untuk pengetahuan semua.. birthday Mr. Sallehudin dan adik lelaki I jatuh pada tarikh yang sama iaitu 9 Ogos.. I dengan adik ipar dah planning dari awal nak buat surprise.  I cuma sediakan kek kecil dan decor bentuk ketupat. 

Sebelum pukul 12 tengah malam, I dah standby kek dan bagi tau dua orang adik I lagi supaya jangan tidur awal sebab pukul 12 tgh malam kita ada surprise party.


Kebetulan.. dua orang birthday boy ni dah terlelap sejak pukul 9 malam.. Maka lagi senang lah tugas I.
Lagi 5 minit pukul 12, I kejutkan mr. Sallehudin. I bitau kat dia yang I lapar.boleh tak tolong temankan I makan kat dapur. hihihi.. maka Mr. Sallehudin pun tanpa banyak soal mengikut kehendak I.. hehe.. planning hampir berjaya. 


Keluar je pintu bilik.. adik-adik I yang lagi dua orang tu terus jerit 'happyyyy birthdayyyyy!!
Adik lelaki I yang sorang lagi yang celebrate birthday tu juga terpinga-pinga.. hahaha...


Lihatlah muka mereka yang sangat blur.. Almaklumlah baru bangun tidur... lepas tu kene tiup lilin dan potong kek pulak. I sememangnya penat dan mengantuk malam tu maklumlah siang harinya beraya 10 buah rumah kan.. Tapi disebabkan nak buat surprise, I tahankan mata ni..  :)


Setel aje surprise party.. I orang pertama masuk bilik dan tidur.. hahhahaa..

1 comment:

  1. keh keh keh...mmg nampak muke blur tu...tapi yg penting suprise menjadi!! yeay!!

    ReplyDelete