Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, August 8, 2016

After Two Years

Assalamualaikum.. 

phewww.. lama sangat tak berblogging. Last sekali 2014. Almost 2 years tinggalkan dunia blogging yang dulu memang sangat-sangat saya suka. Pantang waktu terluang.. mesti nak membaca blog.

And after 2 years i come back..dan tengok blog ni yang lama ditinggalkan..rasa hati macam nak sambung semula menulis. Tapi.. otak rasa tepu..haha.. 

Blog ni dulu terhasil sebab nak mengabadikan segala kenangan semasa membuat persiapan perkahwinan. Perkahwinan impian katanya. Everything kalau boleh nak DIY. Dari kad jemputan sehinggalah ke pelamin. Woww..dah empat tahun kahwin rupanya.. hehe.. how time fly so fast..ececehh.. :p

Motif utama kenapa saya tinggalkan dunia blog?
Entahlah.. rasa macam dulu pernah edit-edit somthing kat blog ni. Tapi tetibe side bar untuk klik log-in hilang.. haha.. tak pasti macam mana boleh hilang, adjust sana adjust sini..tetiba hilang. And after 2 years sidebar tu masih tak ada.. kahkahkah.. so macam mana I log-in? jeng jeng jeng.. I type url blog mrandmrssallehudin.blogspot.com kemudian I klik mana-mana link blog yang I save di tepi blog. Contohnya abs.blogspot.com.my.. dan disitu I akan dapat lihat side bar yang ada button klik log-in. Makanya dari situlah I log-in masuk.. ahaha.. Faham ke penulisan I ni.. hehe.. takpe lah kalau tak paham tak pe..tak penting pun. ~ehe~

Masih berfikir.. sama ada nak teruskan menulis blog menggunakan blog yang sedia ada atau create blog baru? Sebab ape? sebab I tak suka laa blog I tak ada side bar seperti yang diceritakan diatas.. rasa macam blog tak lengkap dan cacat.

Macam mana yaa...


No comments:

Post a Comment