Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, October 5, 2013

Throwback: Diari Wedding

Hai...

Tetibe teringat zaman mana nak tawen dulu. Zaman bride to be gitu... Memang bersemangat giler. Segalanya nak buat dan DIY sendiri.. :) owhhh..kalau I ade poket doraemon dah tentu I nak gunakan pibtu masa so boleh balik ke zaman bridezilla.. 

Ini wedding diari I. Dalam diari ni ade tampal semua resit pembelian, perancangan tentang goodies, item list yang perlu disediakan semasa hari wedding, sketch tetang pelamin dan baju & everything!!


Ini Sketch design baju untuk majlis bertandang. Siap ada tampal cebisan kain yang akan dijahit.. Nasib baik design yang I sketch ni walaupon lukisan I buruk tapi tailor berjaya menghasilkan baju ini dengan baik. Terima kasih kepada tailor tersebut walaupon beliau telah menaikkan darah I semasa proses fitting dan mengambil baju pengantin. 

 

Please imagine.. sehari sebelum I nak balik kampung untuk my wedding, tailor tu dah promise akan siapkan semuanya. Tapi sesampainya I di kedai die.. die baru terhegeh-hegeh nak jahit bunga 3D kat baju sanding I!! Bengang tak..??

Fuhh.fuhh.. Ok. That is old story.. Ok byeee

Xoxo

No comments:

Post a Comment